IZGARA LEZZETİNDE TAVUK GÖĞÜS

Izgara lezzetinde yumuşacık sulu sulu tavuk göğüse ne dersiniz ?...

MALZEMELER
Dilediğiniz kadar tavuk göğüs eti
Kekik,toz kırmızı biber,tuz,2-3 kaşık zeytinyağı
YAPILIŞI
Göğüs etlerini enine 2-3 parçaya bölün.
Baharatlarını ekleyin ve 1 saat kadar dinlendirin.
Teflon tavayı iyice ısıtın ve etleri kızgın tavaya sırayla yerleştirin.Çok çabuk pişecektir arkalı önlü güzelce kızarttığınız tavukları pilav ve salata eşliğinde servis edebilirsiniz.
AFİYET ŞİFA OLSUN... 

















Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DÜDÜKLÜDE TAVUK TANDIR (SUSUZ)

KAYSERİ USULÜ GÜVEÇ

Köpek Şeklinde Poğaça(Doğum günü tarifleri)