SARIMSAKLI KAŞARLI BAYAT EKMEK

BAYAT EKMEKLERİ  DEĞERLENDİRMEDE BU YÖNTEM MUHTEŞEM

                                                               MALZEMELER
                                       Bayat ekmek :)
                                       2-3 diş sarımsak
                                       1 yemek kaşığı tereyağ
                                        kaşar peynir
                                                      YAPILIŞI
                                            

                Ekmeği kare kare dilimleyin ama kopartmayın.dilimlerin arasına tereyağ,minik doğranmış sarımsak ve kaşar dilimleri koyup kızgın fırında kaşarlar eriyip hafif kızarana kadar pişirin.Kahvaltılarda çok güzel oluyor.( benim ekmeğim çok bayat olduğundan görüntü çokta güzel değil ama lezzeti tam puan aldı evdekilerden :) )

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DÜDÜKLÜDE TAVUK TANDIR (SUSUZ)

KAYSERİ USULÜ GÜVEÇ

Köpek Şeklinde Poğaça(Doğum günü tarifleri)