PAMUK PRENSES PASTASI

İlk yediğimde tadı damağımda kalan ,canımmmmm MÜZOŞUMUN tarifi
(Bisküvili tarifler hem pratik hemde lezzeti oluyor.Ama bunun lezzeti bir başka ...)

                                                         
                                                            MALZEMELER
              36 adet pötibör bisküvi( yapılacak tepsiye göre sayı değişir)
                     3 adet elma
                         3 kaşık şeker
                            1 çay bardağı dövülmüş ceviz
                               2 paket krem şanti
                                 Krem şantileri çırpmak için 2 bardak süt
                                    Ayrıca bisküvileri ıslatmak için 1 bardak süt
                                                        YAPILIŞI
              Elmaları rendeleyin ve 3 kaşık şekerle pişirin.Soğumaya bırakın.Soğuyunca cevizi ekleyin.   Daha sonra çırpılmış 1 paket krem şantiyi elmalı harca ekleyin.      
                                                           
                              1 Bardak sütle bisküvileri ıslatıp tepsiye bir kat dizin.
                                              Üzerine elmalı harcı sürün
                                                       
Üzerine tekrar sütle ıslatılmış bisküvileri dizin.
En son üzerine kalan 1 paket krem şantiyi sütle çırpıp ekleyin.
dilediğiniz gibi süsleyip dolapta 1-2 saat kadar dinlendirip servis yapın.
AFİYET OLSUN

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DÜDÜKLÜDE TAVUK TANDIR (SUSUZ)

KAYSERİ USULÜ GÜVEÇ

Köpek Şeklinde Poğaça(Doğum günü tarifleri)